ONZE dIENSTEN

Auto Reparatie

Auto Reparatie

Auto Reparatie bij garage autoservice Diardam Amsterdam Sloterdijk wordt uitgevoerd door ervaren monteurs.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en ook zonder ongelukken kan er een reparatie aan uw auto nodig zijn. Ook voor auto reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring is geen enkele reparatie te complex.

Mocht een reparatie niet terwijl u wacht uitgevoerd kunnen worden, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze vervangend vervoer service. In alle gevallen is het wel noodzakelijk dat u langs komt voordat er een kostenindicatie kan worden gegeven. Kijk op onze contact pagina voor contactgegevens of gebruik Google Maps voor het plannen van uw route.

Service ter plaatse

Een reparatie ter plaatse uitvoeren is vaak niet mogelijk, maar u bent wellicht niet in staat langs te komen, omdat de auto niet meer rijdt. Ook dan bieden wij service. Belt u ons dan voor het bespreken van de mogelijkheden om de auto op te halen. U kunt in dat geval contact met ons opnemen via het contactformulier of ons bellen op telefoonnummer +31(0)20-6134312 of bel op mobiel +31(0)6-28966990.

Garantie

Vóór de reparatie wordt een duidelijke prijsafspraak gemaakt, waardoor er achteraf geen verwarring kan ontstaan. Wij staan daarnaast garant voor de kwaliteit van ons werk en geven daarom op alle onderdelen 1 jaar fabrieksgarantie.

× Hoe kan ik je helpen?