ONZE dIENSTEN

Auto koop & verkoop

Auto Koop & Verkoop

Via garage Autoservice Diardam kunt u uw auto ook verkopen.

Wilt u uw auto verkopen, bijvoorbeeld omdat deze niet meer door de APK komt, reparatie te duur is, de auto te oud wordt of gewoon omdat uw een andere wilt, dan bent uw op het goede adres. Autoservice Diardam kan de auto voor-, met- of namens u verkopen, of wij kunnen de auto van u kopen en zelf doorverkopen of voor onderdelen gebruiken.

Verkoop voor- of namens u

Auto’s verkopen vereist kennis van de staat van onderhoud en de marktwaarde. Diardam beschikt over deze kennis en kan uw auto voor u te koop zetten binnen tal van verkoopnetwerken. Wanneer er een geïnteresseerde is kunnen we tevens voor u de onderhandeling waarnemen. Uiteraard maken we vooraf goede afspraken over de minimale verkoopprijs, onze diensten en de kosten van de service van Autoservice Diardam.

Afkoop of inruil

Wilt u direct van uw auto af, dan biedt garage Diardam u een goede prijs voor uw huidige auto. Eventueel is het ook mogelijk te bespreken of uw auto kan worden ingeruild voor een andere auto, of een korting te geven op de aanschaf van een nieuwe auto als u uw oude auto inruilt.

Vrijwaring en tenaamstelling

Als uw auto wordt verkocht, of het nu aan ons is of aan een klant, verzorgen we voor u tevens direct de overdracht van eigendom. Dit gebeurt door het verstrekken van een vrijwaring indien wij de auto van u kopen, of door het overschrijven van de tenaamstelling als wij de auto voor u verkopen. Dit alles is klaar terwijl uw wacht.

× Hoe kan ik je helpen?