ONZE dIENSTEN

Auto banden

Auto banden

Bij Diardam Autoservice kunt u terecht voor alle soorten autobanden, bandenwissel, winterbanden, zomerbanden en advies. Ook als u benieuwd bent of de diepte van uw bandenprofiel nog afdoende is kunt u altijd langs komen. We helpen u graag veilig weer op weg.

De profieldiepte kan gemeten worden met een digitale of analoge meter. De minimaal vereiste profieldiepte voor het bandenprofiel van een autoband is 1,6 millimeter volgens de wet. Bij een APK keuring is dit één van de punten die we controleren.

Alle merken en typen

Wij leveren autobanden van onder meer de volgende typen en merken;

- Vredestein (official dealer)
- Continental
- Pirelli
- Goodyear
- Michellin
En natuurlijk ook alle andere merken

Naast de gangbare merken biedt Diardam Autoservice ook een eigen huismerk. Dit huismerk is uiteraard van even goede kwaliteit en even veilig als de bekende merken, maar voor u voordelig geprijsd!

Jaarlijkse herfstactie: winterbanden 4 halen – 3 betalen!

Tijdens de herfst wordt het weer tijd te gaan denken aan de bandenwissel. Uw zomerbanden verliezen bij lage temperaturen hun grip en als het ook nog eens nat wordt wordt het tijd om de winterbanden onder uw auto te zetten. Diardam biedt u hiervoor een mooie actie aanbieding.

Van 1 september tot en met 31 november bent u voordelig uit bij Diardam Autoservice. Laat ons uw winterbanden plaatsen en u betaalt voor 4 banden de prijs van slechts 3 banden. De prijs van de banden is afhankelijk van merk en type. Maar voor alle merken geldt; 4 winterbanden halen, 3 betalen. De dienst voor het plaatsen van de winterbanden kost € 60,00 inclusief BTW. Deze service is klaar terwijl u wacht. Bel ons voor meer informatie op: 020-6134312 of op mobiel op 06-28966990. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Alle merken en typen banden bij garage Diardam

Bij garage Autoservice Diardam leveren we vele merken en typen autobanden. Zomer- of winterbanden slaan we kosteloos voor u op.