ONZE dIENSTEN

APK Keuring

APK Keuring

De APK keuring is de verplichte jaarlijkse keuring van uw auto. Tijdens een APK keuring controleren wij alle zaken die ervoor zorgen dat u zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt.

Wanneer keuren

U hoeft gelukkig niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is voor de APK keuring. De RDW stuurt vroegtijdig een herinnering wanneer uw auto gekeurd moet worden. U kunt ook controleren wanneer het weer tijd is voor de APK Keuring op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer.
Kosten

De kosten van de APK keuring bedragen €24,95 per keuring voor benzine of LPG (dat is exclusief de kosten voor het afmelden(7,95) van uw auto bij de RDW en de 4 gas voor benzine auto’s (14,95). Bij diesel auto’s komt €19,50 toeslag voor de roet meting. Deze kosten zijn exclusief de kosten van eventuele reparaties of werkzaamheden die nodig zijn voordat uw auto goedgekeurd kan worden. U ontvangt een kostenindicatie van eventuele werkzaamheden en / of onderdelen, voor wij de verbeteringen doorvoeren.

Onze tip

Maak gebruik van deze geld- en tijdbesparende tip: Laat de APK samenlopen met het onderhoud van de auto. Het scheelt u tijd én geld want bij een onderhoudsbeurt doet Diardam de APK keuring gratis.

Veel klanten gingen u al voor om de APK keuring bij Diardam te laten uitvoeren. Nog nooit hebben wij klanten hierin teleurgesteld. Zie ook de referenties van onze klanten.
APK keuring kan twee maanden voor aflopen datum

Wist u dat u al twee maanden voor het aflopen van uw APK een nieuwe APK keuring kan inplannen. Indien u besluit de APK keuring al twee maanden eerder te doen blijft de nieuwe APK keuring 14 maanden geldig. Zo weet u altijd zeker dat uw auto APK gekeurd blijft en hoeft u niet tot het laatste moment te wachten!

Een APK keuring door garage Diardam uit Amsterdam omvat keuring van tal van punten voor veiligheid en betrouwbaarheid. Zo ook de uitlaat, remmen, bandenprofiel, en meer.

Curabitur Non Nulla Sit Amet Nisl Temp.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

× Hoe kan ik je helpen?