ONZE dIENSTEN

Airco Service

Airco Service

Airconditioning in een auto kan muf gaan ruiken of minder koelen. Daarom moet geregeld de airco worden gereinigd. Dit voorkomt kosten voor ergere problemen wanneer het te laat is. Hiervoor is Diardam’s Airco service.

Automatische controle

In onze garage werken we met apparatuur die in één handeling uw airco controleert en waar nodig vloeistoffen ververst. Dat is onderdeel van onze airco service.

Filters vervangen

Van tijd tot tijd moeten de filters vervangen worden. Wanneer dit nodig is verzorgen we voor uw auto de bijpassende filters en plaatsen we deze voor u. Door geregeld airco onderhoud hoeven de filter minder vaak vervangen te worden. Kom dus op tijd langs.

De airco service zorgt er niet alleen voor dat alle ziektekiemen en nare muffe luchtjes verdwijnen, het zorgt er tevens voor dat bacteriën minder snel hun weg zullen vinden in het airco systeem.

Gratis airco service controle

Controleren of uw airco nog in orde is doen we kosteloos. Het verhelpen van muffe geuren kost u slechts € 49,95. Tip: combineert de airco service met een APK keuring en bespaar geld! Kijk hier voor meer tarieven van onze diensten, of neem contact op voor een afspraak.

Advies

Binnen de autobranche wordt geadviseerd om een keer per jaar de airco te laten reinigen. Hierdoor krijgen bacteriën en nare luchtjes zeker geen kans in de luchtleidingen van het airco systeem om zich op te hopen.

Airco service airconditioning bacteriën muffe lucht

Middels apparatuur controleren we de airconditioning van uw auto. Indien nodig verversen we vloeistoffen of vervangen we luchttfilters tijdens de airco service.

× Hoe kan ik je helpen?